Fio banka ponúka nový vzhľad internet bankingu

Autor: Andrej Dorič
09.02.2012 (08:00)

Od začiatku februára Fio banka zmenila niektoré funkcie v internet bankingu.  
 
Fio banka zmenami reagovala na pripomienky klientov, aby sa zvýšil používateľský komfort. Upgrade verzie internetbankingu je k dispozícii na rovnakých stránkach ako doteraz. Fio banka dúfa, že zákazníci ocenia jej modernejší, prehľadnejší a vzdušnejší dizajn aj nové funkcie.

Nanovo budete môcť na webe Fio banky:

• využívať kalendáre pre zadanie dátumu,
• v globálnom nastavení zvoliť odložené zasielanie SMS s autorizačným kódom (na vlastné vyžiadanie),
• sledovať celkovú sumu hromadného príkazu,
• vytvárať vlastné komentáre k pohybom na účte, ktoré sú unikátne pre každého užívateľa (pokiaľ má k účtu oprávnenie viac osôb, každý vidí svoj komentár),
• od 1.2. bude možné prehliadať a tlačiť elektronicky overené PDF výpisy.

Fio banka už v minulosti zaviedla do existujúceho dizajnu niekoľko požiadaviek klientov ako rušenie Fio konta bez platobnej karty, rušenie neautorizovaného pokynu, možnosť editácie šablón, možnosť doplniť do šablóny čiastku, združený stĺpec variabilného, konštantného a špecifického symbolu, zobrazovanie sumy prevodov či rozšírenie položky užívateľskej identifikácie.

Fio bank plánuje vylepšiť svoje internetové aplikácie napríklad na rozhraní pre automatizáciu komunikácie s Internetbankingom.

Fio banka je online banka, ktorá na slovenskom trhu začala vykonávať svoju činnosť 1. septembra 2010. Na českom trhu získala skupina Fio bankovú licenciu začiatkom mája 2010 a vznikla premenovaním brokerskej firmy Fio, burzovní společnost. Na Slovensku banka naviazala na služby Fio, sporiteľného družstva. 
 
Pozrite si tiež:
Internetové banky bojujú o klientov úrokmi na vkladoch 
V trvalom príkaze nemôžete zmeniť všetko 
Fio banka rozšíri produktovú škálu aj o úvery pre občanov 
Zdroj: fio.sk,