Sadzobník poplatkov ČSOB - zmeny od 1.10.2011

Autor: BANKY .sk
30.09.2011 (15:30)

Nový sadzobník poplatkov ČSOB, a.s. platný od 1.10.2011 bol najmä doplnený o poznámky pri vkladových produktoch, debetných kartách a zmenkách a zmenil aj poplatok za dobíjanie kreditu mobilného operátora Orange.


VKLADOVÉ PRODUKTY

Pri termínovaných a sporiacich účtoch bola doplnená nasledujúca poznámka: „V prípade transakcií s podielovými fondami zo sporiacich účtov (Sporiaci účet 7D štandard) sa náhrada za nedodržanie výpovednej lehoty neuplatňuje.“

DEBETNÉ KARTY
Ročný poplatok za platobnú kartu MasterCard Gold zahŕňa cestovné poistenie EXCLUSIVE, poistenie právnej ochrany D.A.S. a po novom aj poistenie IAPA (International Airline Passengers Association).

KREDITNÉ KARTY
Ročný poplatok za cestovné poistenie STANDARD, ktoré je súčasťou kreditných platobných kariet MasterCard Unembossed (hlavná aj dodatková karta) sa zvýšil z 1,00 € na 18,30 €.

ELEKTRONICKÉ BANKOVNÍCTVO
Dobitie kreditu mobilného operátora Orange cez ČSOB Internetbanking 24, ČSOB BusinessBanking Lite, ČSOB Linku 24 alebo ČSOB Mobil 24 sa zvýšilo z 0,10 € na 0,15 €. Zároveň už nie je možné dobiť si kredit mobilného operátora Orange prostredníctvom služby ČSOB MultiCash 24.

ZMENKY
V sadzobníku poplatkov bola doplnená poznámka, ktorou sa poplatky súvisiace s depozitnými zmenkami ČSOB (napr. za vystavenie zmenky 10,00 € /jednorazovo, za úschovu zmenky 7,00 €/ jednorazovo) aplikujú na všetky typy vlastných zmeniek vystavených ČSOB.


ČSOB Sadzobník poplatkov
Zmeny v sadzobníku poplatkov ČSOB od 1.7.2011
Zmeny v sadzobníkoch poplatkov iných bánk
ČSOB na BANKY.sk

Zdroj: ČSOB,