Volksbank - sadzobník poplatkov - zmeny od 15.3.2012

Volksbank Volksbank
Autor: redakcia BANKY.sk
19.03.2012 (20:00)

Od 15.3.2012 je platný nový sadzobník poplatkov Volksbank, zmeny sa týkajú najmä balíkov služieb, platobných kariet a úverov.

Balíky služieb
Mesačný poplatok za Balík služieb Element sa zvýšil z 2,99 € na 3,49 €. V rámci balíka služieb Element Volksbank začala poskytovať službu elektronického bankovníctva - zahrnutá v poplatku.

Pri balíkoch VeBkonto a VeBkonto young banka upravila zasielanie výpisov: vyhotovenie jedného výpisu mesačne alebo štvrťročne, alebo polročne, alebo ročne a jeho zaslanie e-mailom, alebo poštou do tuzemska, alebo jeho osobné prebratie - je zahrnuté v poplatku.

Ku všetkým balíkom služieb, ku ktorým Volksbank poskytoval debetnú platobnú kartu VISA ELECTRON, teraz poskytuje VISA ELECTRON payWave (bezkontaktná platobná karta).

Ak potrebujete výpis z účtu starší ako 3 mesiace, zaplatíte zaň 1,70 €.

Platobné karty (debetné)
Za vydanie náhradnej karty MasterCard Paypass EURO<26 pri strate alebo krádeži zaplatíte 6,70 € (predtým 4,98 €).

Úvery zabezpečené nehnuteľnosťou
Poplatok za prehodnotenie úrokovej sadzby úveru na základe podnetu klienta, mimo výročie fixácie úrokovej sadzby je 50,00 €. Tento polatok neplatí pre žiadosť klienta prijatú v termíne do 30 od vyhotovenia oznámenia o zmene úrokovej sadzby v súvislosti s uplynutím doby fixácie a stanovení úrokovej sadzby na nasledujúce obdobie.

Pozrite si tiež:

Zdroj: Volksbank, Foto: redakcia