Zmeny v sadzobníku poplatkov mBank od 3.12.2015

Autor: Nina Kusá
10.12.2015 (12:00)

V novom sadzobníku poplatkov nastala zmena týkajúca sa vydávania a používania nových kreditných kariet Master Card.
Internetová banka mBank sa rozhodla pred koncom tohto roka zmeniť svoje portfólio kreditných kariet. Od 3. decembra už banka nevydáva kreditné karty Visa Classic a Visa Gold. Poplatky vzťahujúce sa na tieto karty sa spravujú ustanoveniami Sadzobníka bankových poplatkov mBank už neponúkaných produktov (platného od 3.12.2015).

NOVINKY

Banka mBank uviedla na trh 3 nové produkty:  mKreditku, mKreditku e-Shop a mKreditku Plus, pričom všetky karty budú vydávané v spolupráci so spoločnosťou MasterCard. Banka dáva klientom tri mesiace na vyskúšanie, či im mKreditka, ktorú si vybrali, naozaj vyhovuje. Budúci rok bude mBank ponuku ďalej rozširovať, napríklad o nálepku pre bezkontaktné platenie.mbank kreditky

Všetky 3 karty poskytujú bezúročné obdobie až 54 dní a automatické splatenie 100% vyčerpanej sumy v jeho rámci zdarma. Výbery z bankomatu nad 70 eur sú po celom svete bez poplatkov.

Základná mKreditka je embosovaná bezkontaktná karta a je bez poplatkov, ak s ňou jej majiteľ zaplatí za mesiac aspoň 20 eur, inak mesačne vyjde na 1,50 eura. Karta umožňujei automatické využívanie programu MasterCard Priceless Specials. V rámci neho majú klienti možnosť získať peniaze späť z každej platby kreditnou kartou u obchodníkov, ktorí sú v ňom registrovaní. Viac informácií o tejto karte nájdete tu.

Neprehliadnite

Atraktívne bonusy pre tých, ktorí radi nakupujú na internete, prináša unikátna mKreditka e-Shop. Základný poplatok za kreditnú kartu je 2 eurá mesačne. Pokiaľ s ňou klient zaplatí on-line, mBank mu vráti 2% zo zaplatenej sumy na sporiaci účet mSporenie. Karta automaticky zahŕňa aj poistenie jej zneužitia. Klient má tiež možnosť objednať si poistenie proti zneužitiu identity na internete. Viac infromácií o tejto karte nájdete tu.

Poslednou novinkou je mKreditka Plus, čo je prémiová karta "MasterCard World" určená pre komfortné nakupovanie. Prostredníctvom nej klient získava nielen možnosť zliav do výšky 50% v rámci programu MasterCard Elite, ale predovšetkým 2% späť z nákupov v zahraničí a 1% z nákupov u ktoréhokoľvek slovenského obchodníka, pričom mu prostriedky budú pripísané na sporiaci účet mSporenie. mKreditka Plus obsahuje aj poistenie prepravy a predĺženie záruky zakúpeného tovaru, asistenčné služby pre prípady ako sú zabuchnuté dvere od domu, bytu či auta. Jej súčasťou je aj právna asistencia. Viac informácií o tejto karte nájdete tu.
Zdroj: mBank, Foto: redakcia