mBank opäť zjednodušila prístup do internet bankingu

26.03.2012 (18:00)

mBank zavádza novinky v mobilnom bankovníctve. 
 
mBank ponúka na stiahnutie aplikáciu pre mobilné zariadenia s operačným systémom Android a zároveň vylepšila aplikácie pre telefóny a tablety Apple s operačným systémom iOS. Vďaka ním môžete mať rýchly prístup k svojim účtom, máte prehľad o využívaných produktoch, alebo môžete splácať kreditné karty. Od 26. marca je možné v aplikáciách pre Android a iOS zasielať platby na ľubovoľný účet v rámci Slovenska.

Nová aplikácia je určená pre mobilné zariadenia s operačným systémom Android 1.6 a vyšším. Užívateľom poskytuje rýchly a jednoduchý prístup k bežným a sporiacim účtom, kartám i úverovým produktom a umožňuje zasielať platby na ľubovoľný účet na Slovensku. Aplikáciu si klienti mBank môžu stiahnuť zadarmo na Google Play (bývalý Android market).

„Okrem úplne novej aplikácie pre mobilné zariadenia s operačným systémom Android sme vylepšili aj naše aplikácie pre telefóny a tablety Apple. I majitelia iPhonov či iPadov tak môžu zasielať platby na ľubovoľné účty v rámci Slovenskej republiky,“ komentuje novinky Václav Mareš, produktový špecialista mBank. Aplikácie sú podľa neho kompatibilné so zariadeniami iPhone, iPad a iPod Touch s operačným systémom iOS 4.0 a vyšším a sú k dispozícii zadarmo na stiahnutie v AppStore.

Používanie aplikácii pre Android a iOS je bezpečné, všetky platby sú potvrdzované autorizačným SMS kódom, užívatelia si môžu nastaviť limity pre jednotlivé jednorazové platby a ich denný počet. Aplikácia neuchováva žiadne dáta o klientskom identifikátore a hesle a pokiaľ je neaktívna, automaticky sa odhlási.

Pozrite si tiež:
Tatra banka zavedie bezkontaktné platby cez mobil 
ČSOB SmartBanking mieri do iPadov
Slovenská sporiteľňa ponúka nové aplikácie pre iPhone
Zdroj: mBank, Foto: redakcia