Vrátenie peňazí funguje

Autor: PR
10.10.2016 (13:00)


Na trhu existuje zopár možností, ako sa dostať k peniazom, ktoré ste uhradili na účet nebankových spoločností. Ako jedna z najlepších možností sa jednoznačne ponúka spoločnosť nebuďdlžník, ktorá funguje na trhu už takmer dva roky a teší sa spokojnosti stoviek klientov.

O jej činnosti už toho bolo napísaného mnoho, avšak nezaškodí si to v krátkosti zopakovať. Spoločnosť nastavením podmienok spolupráce s rôznymi osobami (ako sú najmä advokáti a mediátori) umožňuje bežným ľudom jednoducho overiť zákonnosť ich úverových zmlúv a následne tiež uplatniť svoje nároky voči veriteľom – t.j. napríklad aj požadovať od nebankovej spoločnosti vrátenie už zaplatených finančných prostriedkov (späť na účet klienta). Pre niekoho to možno znie neuveriteľne, ale skutočne je tomu tak a samy sme sa presvedčili o tom, že tento systém funguje.

Od užívateľov tohto systému sa toho nevyžaduje veľa – iba poskytnúť potrebné informácie a podklady, následne už celý proces prebieha takmer samostatne. Výhodou systému je, že nárok na odplatu pre poskytovateľov tejto služby vznikne až potom, ako sa klientovi pomôže. Celý proces však podľa dostupných informácií zaberie niekoľko týždňov až mesiacov – teda tento čas je potrebné trpezlivo počkať, avšak v tomto prípade je čakanie len malou cenou za získané benefity, ktorými sú v mnohých prípadoch stovky až tisíce eur pripísané na účet klientov.

Na záver dodávame, že takáto iniciatíva je na slovenskom trhu veľmi vítaná a hodnotíme ju viac ako pozitívne. Zostáva už len na nás – bežných ľuďoch, či možnosti ktoré nám ponúka napríklad spoločnosť nebuďdlžník využijeme alebo nie. Rozhodne to však môžeme odporučiť.    

Vrátenie peňazí


Foto: nebuddlznik.sk