Aj pri online-bankingu cez mobil sme vystavení elektromagnetickému žiareniu

31.05.2016 (15:50)

Každý deň trávime čoraz viac času používaním tabletov či mobilných a inteligentných telefónov. Okrem iného ich stále viac využívame tiež na online-banking.

V dnešnej dobe zďaleka nedržíme mobil v ruke iba pri telefonovaní. Čítame maily, trávime čas na sociálnych sieťach, komunikujeme s našimi obchodnými partnermi. Čoraz častejšie tiež využívame mobily či tablety na kontrolu našich bankových účtov a riadenie našich financií. Banky nám okrem klasického internetového bankovníctva ponúkajú zaujímavé mobilné aplikácií a my ich veľmi radi využívame.

Elektromagnetické žiarenie

Žiarenie emitované z mobilných telefónov, veží mobilných operátorov, wi-fi, televíznych a rádiových vysielačov, ale tiež žiarenie z mikrovlnnej trúby, je nazývané elektromagnetické žiarenie. Toto predstavuje pre živé bytosti závažné zdravotné nebezpečenstvo.

Malý čip, ktorý spôsobí veľkú zmenu

Aktívny hovor vytvára nízkofrekvenčné magnetické pole v tesnej blízkosti mobilného telefónu, ale jeho úrovne nie sú konzistentné – obsahujú medzery a špičky, tzv. gradienty. Čip WAVEEX rozkladá tieto gradienty na plynulé prechody, ktoré vytvárajú magnetické polia znesiteľné pre náš organizmus.

Waveex

Waveex chráni ľudský organizmus nepretržite, bez ohľadu na typ používaného zariadenia alebo spôsob jeho použitia. Je vedecky overené, že Waveex vyrovnáva špičky magnatických polí, bráni zmenám v krvnom profile a znižuje úrovne telesnej záťaže.

Zdroj: PR Waveex, Foto: PR Waveex