Slovenská sporiteľňa ponúka úroky vopred

04.11.2011 (11:00)

 

Slovenská sporiteľňa opäť rozšírila produktovú ponuku o nový 18-mesačný termínovaný vklad s vopred vyplateným celkovým 3 % úrokom, čo sú 2 % ročne. Banka tak vychádza v ústrety všetkým, ktorí chcú pripraviť svojim blízkym pekné vianočné darčeky, a nechcú pritom siahnuť na úspory.

Termínované vklady sú najvyhľadávanejším spôsobom zhodnocovania úspor. Sú určené pre tých, ktorí preferujú istotu, že za svoje peniaze získajú úrok vo výške, ktorý si s bankou dohodli pri jeho zriaďovaní. Slovenská sporiteľňa navyše vypláca úroky za vybrané termínované vklady vopred. Novinkou je 18-mesačný termínovaný vklad s vopred vyplateným celkovým 3 % úrokom v hotovosti. „Je to obzvlášť výhodné najmä teraz pred Vianocami. Darčeky je možné nakúpiť bez toho, aby bolo potrebné siahnuť na úspory,“ uviedol Štefan Panenka, produktový riaditeľ Slovenskej sporiteľne.

Slovenská sporiteľňa pred Vianocami rozšírila tiež ponuku možností výberu spotrebného tovaru za vopred vyplatené úroky z 12-mesačného termínovaného vkladu. „Aktuálne do katalógu pribudla práčka so sušičkou. V ponuke je spotrebný tovar za výhodné ceny, v ktorom je možné nájsť atraktívne vianočné darčeky. Tí, ktorým to bude viac vyhovovať, si aj v tomto prípade môžu vybrať úroky vopred v hotovosti,“ doplnil Štefan Panenka.

Termínované vklady je si možné zriadiť v ktoromkoľvek z 291 obchodných miest Slovenskej sporiteľne v každom regióne Slovenska alebo prostredníctvom Internetbankingu. Kto si vyberie za úroky spotrebný tovar, ten mu bude dodaný na dohodnuté miesto do niekoľkých dní. Peniaze stačí vložiť na termínovaný vklad a o ostatné sa postará banka. Elektronický katalóg sa nachádza aj na internetovej stránke www.urokyvopred.sk.
 
Zdroj: Slovenská sporiteľňa , Foto: Slovenská sporiteľňa