Business culinarium
Bratislavská reštaurácia Liviano je už desať rokov pojmom a stabilnou hviezdou medzi najlepšími reštauráciami nielen Slovensku, ale aj v celej Európe- veď je držiteľom ocenenia
"101 najlepších reštaurácií" od Daily Meal.
Za úspechy vďačí nielen príjemnej atmosfére, skvelej obsluhe, ale aj jedlu, ktoré je vždy nadčasové a lahodiace všetkým chuťovým bunkám. My sme si v spolupráci so šéfkuchárom Liviano pre vás pripravili niekoľko receptov, ktoré si môžete vyskúšať aj doma a zažiť tak chuť tohto miesta na vlastnej koži. A ak sa vám nechce variť, viete, kde sa vždy skvelo najete - no predsa v
Liviane!
Hovädzí tatarák je klasikou, ktorá neurazí a miluje ju snáď každý pôžitkár. Pôvod slova tatársky možno hľadať vraj v dobách, keď robili Tatári nájazdy na Európu. Trošku reálnejšie už znie fakt, že „tatarák“ je odvodený od tatárskej omáčky, ktorú Francúzi k tejto pochúťke podávajú. Vyskúšajte túto lahôdku na spôsob Liviano
Prepelička je lahodné mäsko je vyhľadávaná delikatesa, ktorá má lahodnú chuť a navyše obsahuje minimum tuku. Keď sa obohatí s foie gras, je sa veru na čo tešiť. Vychutnajte si ju vo variácii na spôsob reštaurácie Liviano. Túto chuť si jednoducho zamilujete.
Náročný meeting, či priveľa mailov? Vráťte sa do detstva s pochúťkou, ktorá vám vyčaruje úsmev na tvári. Jemné pečivo buchtičiek poláska a dušu zahreje vanilková pena. Ideálne jedlo na sychravý zimný deň.