Súrne potrebujete peniaze? Banky vám poskytnú úver aj do 30 minút

Autor: Martin Piteľ
24.04.2015 (11:00)

Neočakávané situácie si vyžadujú rýchle konanie. Slovenské banky sú preto pripravené poskytnúť spotrebný úver za pár minút či hodín.




Možno aj vám sa už stalo, že práve v tú najnevhodnejšiu chvíľu vás zastihlo nepríjemné prekvapenie. Pokazená práčka, nutná výmena drahých dielov do auta či náhle výdavky s deťmi si vyžadujú rýchle jednanie. Ak doma nemáte peniaze, jedným z riešení je požiadať banku o úver.
Zaujímalo nás teda, ako rýchlo vedia slovenské banky schváliť spotrebný úver.

Poradňa o spotrebných úveroch - zadajte svoju otázku


Najrýchlejšia je ČSOB

ČSOB si môžete vybaviť pôžičku expresne rýchlo. „Schválenie úveru a jeho načerpanie vo väčšine prípadov trvá menej ako 30 minút. To znamená, že klient už do 30 minút od podania žiadosti môže mať peniaze na účte,“ uviedla hovorkyňa ČSOB, Zuzana Eliášová.
Nie je to vždy také jednoduché. „V niektorých špecifických prípadoch sa však  schvaľovanie úveru môže predĺžiť, preto klientom vždy odporúčame zriadiť si finančnú rezervu pre prípad neočakávaných situácii vo forme povoleného prečerpania alebo kreditnej karty,“ dodala Eliášová.

V Poštovej banke v priebehu pár hodín

Aj v Poštovej banke vám úver schvália veľmi rýchlo. „Úver získa klient jednoducho už do niekoľkých minút, vo väčšine prípadov iba s občianskym preukazom. Peniaze tak môže mať na účte už do niekoľkých hodín,“ informovala hovorkyňa Poštovej banky, Anna Tkáčová.
Ak však chcete mať istotu, že úver bude schválený čo najrýchlejšie, mali by ste mať so sebou všetky potrebné doklady. Čo k podaniu žiadosti o úver budete potrebovať, nájdete v sekcii spotrebných úverov a tejto téme sme sa venovali aj v samostatnom článku.
V Tatra banke a UniCredit Bank si počkáte deň
V ďalších dvoch oslovených bankách, v Tatra banke a v UniCredit bank, sa dozviete výsledok schvaľovanie žiadosti o úver do 24 hodín od podania žiadosti.

Odporucame
Foto: Banky.sk