mBank ponúka prístup k účtu cez iPhone

18.10.2011 (13:45)

 

mBank svojim klientom opäť uľahčila prístup k ich peniazom. Oddnes si jej klienti, ktorí vlastnia iPhone, alebo iPad môžu stiahnuť aplikáciu a mať tak rýchly a jednoduchý prístup k svojim účtom kdekoľvek so sebou. Aplikáciu si klienti mBank môžu zadarmo stiahnuť v AppStore.

„Spustenie aplikácie pre iPhone a iPad je ďalším krokom na ceste k zjednodušovaniu prístupu klientov do banky. mBank je moderná a technologicky vyspelá banka a preto aj naďalej pokračujeme vo vývoji mobilného bankovníctva. V nasledujúcich mesiacoch sa zameriame i na užívateľov ostatných operačných systémov, ako je napríklad Android,“ hovorí produktový manažér mBank Dušan Poláček. mBank pred mesiacom spustila prvú verziu svojho bankovníctva pre smartfóny IB Light dostupnú pre všetky telefóny s prístupom na internet a internetovým prehliadačom.

Prístup do mBank prostredníctvom aplikácie je užívateľský príjemný, rýchly a úsporný na prenesené dáta. Klienti mBank majú v mobile kedykoľvek k dispozícii informácie o produktoch, pohodlne a rýchlo si môžu skontrolovať zostatky na účtoch, prehliadať históriu, prevádzať peniaze preddefinovaným príjemcom, alebo splácať kreditné karty.  

Pozri tiež:
mBank prináša internet banking pre smartfóny

Zdroj: mBank,