J&T BANKA zvyšuje úroky na ročnom termínovanom vklade

17.02.2012 (07:00)

J&T BANKA chce prilákať a udržať si tzv. affluentný segment klientov zvyšovaním úrokov na termínovaných vkladoch. 


Od 15. februára J&T BANKA zvyšuje úrokovú sadzbu pri termínovanom vklade na jeden rok z aktuálnej 3,3% p.a. na 3,4% p.a. V závislosti od navýšenia úrokovej sadzby posúva aj hranicu mimoriadneho úroku na 0,37% p.a.

J&T BANKA týmto krkom chce prilákať a udržať si tzv. affluentný segment klientov, ktorý ponuku bankových produktov vníma najmä prostredníctvom výšky úrokovej sadzby. "Situáciu na Slovensku charakterizuje nezvyčajne silný boj bánk o bankové depozitá. Banka nášho typu si dokáže dlhodobo dovoliť dať klientom najvyššiu ponuku na trhu a to aj prostredníctvom členstva v exkluzívnom klube Magnus. Odmeňujeme tak stabilných klientov, ktorí si s bankou budujú dlhodobý vzťah aj na úrovni termínovaných vkladov,“  vysvetľuje Andrej Zaťko, riaditeľ obchodného tímu a člen predstavenstva J&T BANKY.
 

Všetci klienti pri založení ktoréhokoľvek termínovaného vkladu automaticky získavajú mimoriadny úrok v podobe benefitov klubu MAGNUS. "Hodnota týchto benefitov je v realite vyššia ako 0,37% p.a., pretože klienti, ktorí sú automaticky členmi klubu Magnus získavajú pri určitých benefitoch zvýhodnené podmienky so zľavou aj viac ako 90%. Viac ako 350 ponúk takmer denne dopĺňajú tzv. špeciálne a last minute ponuky, ktoré sú medzi klientmi veľmi obľúbené a vyhľadávané," vysvetľuje Anna Macaláková, riaditeľka pre affluentný segment J&T BANKY. 

Neprehliadnite!


J&T BANKA zároveň uvádza na trh novinku pre už existujúcich klientov a to možnosť založenia nového termínovaného vkladu už od 3 000 eur s viazanosťou na 1, 2, 3, 4 a 5 rokov. Podmienkou je mať už zriadený termínovaný vklad s minimálnou výškou 10 000 eur. Termínovaný vklad od 3 000 eur podlieha rovnakým podmienkam, ktoré sú platné aj pre ostatné termínované vklady, kedy sa výška úroku mení iba od stanovenej dĺžky viazanosti termínovaného vkladu .„Klienti uprednostňujú flexibilné bankové nástroje aj s menším objemom vkladov počas kratšej viazanosti. Na druhej strane, cítili sme potrebu umožniť aj takýmto klientom čo najefektívnejšie zhodnocovanie ich prostriedkov a preto prichádzame s novinkou tzv. „dokladania“, čo klientom umožní oveľa viac kombinácií ako svoje financie priebežne zhodnocovať podľa svojich osobných možností a potrieb,“ hovorí riaditeľka J&T BANKY Monika Céreová. 


Pozrite si tiež:
Banky menili úroky na vkladoch
J&T Banka emituje korporátne dlhopisy
J&T BANKA dala JOJku na burzu 
J&T BANKA predstavuje novú platobnú kartu pre golfistov


Zdroj: J&T BANKA, Foto: J&T BANKA