OTP Banka prináša úvery s nulovým poplatkom za poskytnutie

21.02.2012 (16:00)

OTP banka ponúka odpustenie poplatku za poskytnutie úveru.

Od 20. februára 2012 prináša OTP Banka Slovensko, a. s. poskytnutie všetkých úverov pre občanov so 100% zľavou z poplatku za poskytnutie úveru. Aktuálne jej patrí popredná priečka v najvýhodnejších úrokových sadzbách pre úvery na bývanie, ako aj pre ďalšie úvery.

„OTP Banka Slovensko sa nachádza v rebríčkoch výhodnosti úrokových sadzieb na popredných priečkach pri úveroch na bývanie, ako aj ďalších spotrebných úveroch. K tejto výhode aktuálne ponúkame klientom ďalší benefit vo forme poskytnutia všetkých úverov pre občanov s nulovým poplatkom za poskytnutie úveru. Klienti môžu využiť širokú paletu úverov zabezpečených nehnuteľnosťou aj úvery bez zabezpečenia a zároveň im prinášame možnosť prefinancovania akéhokoľvek požadovaného účelu,“ hovorí Zdenka Dobreová, vedúca oddelenia úverových produktov OTP Banky Slovensko.

Úvery pre občanov s nulovým poplatkom za poskytnutie úveru sú priznané ku každému retailovému úveru, okrem kreditných kariet a povolených debetov. Táto zľava je poskytnutá na každý úver, ktorého žiadosť bude od 20. februára 2012 prijatá pobočkou. Akcia platí do 31. marca 2012. V praxi to znamená, že 100%-né odpustenie poplatku bude priznané úverom, ktoré budú do 31. marca 2012 prijaté pobočkou.

Pozrite si:
Rodinné zľavy na účtoch sú napojené na vernosť
OTP banka ponúka kríženca sporenia a bežného účtu 
Oberbank tromfuje úrokmi na úveroch konkurenciu 





Zdroj: OTP banka, Foto: redakcia