J&T BANKA ponúka vkladový účet so sporením

11.03.2013 (17:15)

Po vložení vstupnej čiastky si môžete na tomto účte privkladať ľubovoľnú sumu peňazí na pravidelnej ako aj nepravidelnej báze.  
 
Vkladový účet s trojmesačnou výpovednou lehotou od J&T BANKY je zároveň formou atraktívneho sporenia s úrokom 2,3 % kde môžete získať j mimoriadný úrok vo forme benefitov klubu Magnus. Peniaze máte k dispozícii už o 3 mesiace po zadaní výpovede. Výška minimálneho vkladu je od 10 000 eur, pre existujúcich klientov je to od 3 000 eur.

„Klienti s vyšším objemom finančných prostriedkov sa môžu zároveň rozhodnúť, či uprednostnia výhody klubu Magnus alebo vyššiu úrokovú sadzbu.Klienti majú zároveň možnosť aj čiastočnej výpovede vkladu.“ uvádza Andrej Zaťko, riaditeľ J&T BANKY.

Ako môžete sporiť

Po vložení vstupnej čiastky si môžete sporiť, resp. privkladať ľubovoľnú sumu peňazí na pravidelnej ako aj nepravidelnej báze, podľa svojich individuálnych možností.

"Klient si časť svojich peňazí, ku ktorým ma promptný prístup, zhodnocuje a zároveň si sporí dodatočné prostriedky. Ich výška pritom nie je limitovaná zhora, ani zdola. Na tento produkt nie sú naviazané žiadne poplatky," dodáva Nikol Kubaská, riaditeľka komunikácie J&T BANKY.

Vkladový účet s trojmesačnou výpovednou lehotou zároveň predstavuje aj alternatívu voči termínovanému vkladu. „Jeho výhodou je okrem iného voľnosť a flexibilita, klient má svoje peniaze k dispozícii už po troch mesiacoch od zadania výpovede“, uzatvára Andrej Zaťko.

Viac informácií o Vkladovom účte s 3-mesačnou výpovednou lehotou nájdete tu. 

Neprehliadnite:
Tri banky znížili úroky najmä na dvojročných vkladoch
Porovnajte si úroky na termínovaných vkladoch
Milionár a človek „milión“
Zdroj: J&T BANKA, Foto: J&T BANKA