Otázka:
19.08.2014 - Čo všetko môžem robiť cez mobil banking?  
Odpoveď:
20.08.2014 - Aplikácia Tatra banka: umožňuje realizáciu služieb Internet bankingu, ako aj prehľad kurzového lístku, pobočiek a bankomatov a mnohé iné funkcionality. Tatra banka uviedla túto aplikáciu ešte v roku 2010 ako prvú natívnu bankovú aplikáciu na Slovensku najprv pre iPhone. Aktuálne je aplikácia mobilného bankovníctva od Tatra banky dostupná aj pre operačné systémy Android a BlackBerry 10. Pripravujeme aj verziu pre Windows Phone.
Aplikácia Tatra banka VIAMO: uvedená v roku 2013 spolu s VÚB bankou a VIAMO a.s., zjednodušuje vy-rovnávanie sa napríklad za obedy, drobné nákupy, prípadne za benzín a iné. Služba umožňuje posielanie peňazí na telefónne číslo a realizáciu platieb do limitu 150 € denne.
Aplikácia Mobilné platby: pre iPhone a telefóny s OS Android. Umožňuje klientom - fyzickým osobám - realizovať bezkontaktné mobilné platby vďaka NFC technológii; uvedené v máji 2012 pre iPhone (s využitím prídavného zariadenia iCarte), rozšírené o Android platformu v roku 2013 v spolupráci s O2 a Orange. Aplikácia klientom navyše poskytuje možnosť zvoliť si vlastný PIN, nastaviť si spôsob platby (automatická vs. manuálna) a tiež poskytuje prehľad posledných transakcií zaplatených mobilom. V aplikácii sú tiež zobrazené detaily o karte, vďaka čomu možno kartu v mobile použiť aj na platby u internetových obchodníkov.