Od 28.11. 2020 má nový sadzobník poplatkov 365 banka

Autor: redakcia
08.12.2020 (16:00)

365 banka predstavila nový spoplatnený Účet plus, niekoľko nových služieb pre klientov aj zrušenie niektorých poplatkov.

Účet plus

Nový Účet plus bude obsahovať všetky služby ako bezplatný Účet a navyše 4 výbery hotovosti z bankomatu inej banky v akejkoľvek mene.

K Účtu plus si majiteľ môže stanoviť aj disponenta. Vydanie platobnej karty pre disponenta je bez poplatku. Za každú ďalšiu vydanú plastovú kartu, zaplatí poplatok 10 eur.

Mesačný poplatok za Účet plus je 5 eur.

Zrušené poplatky

Banka ruší poplatok za opätovné zaslanie PINu 5 eur. Klient si môže PIN kód nastaviť v mobilnej apke, nepotrebuje kvôli tomu kontaktovať banku.

Nové služby

V mobilnej aplikácii si klient môže bezplatne vygenerovať digitálnu platobnú kartu Digital Debit masterCard, ktorá je iba v mobile a dá sa s ňou platiť na internete, alebo bezkontaktne cez POS terminál. Digitálnych kariet si klient môže vygenerovať neobmedzené množstvo. Výhoda digitálnej karty je tá, že pokiaľ ňou zaplatíte v neoverenom e-shope, alebo máte podozrenie, že by mohla byť v budúcnosti zneužitá, jednoducho si ju v apke zrušíte a vygenerujete si novú kartu.

Máte účet aj v inej banke? Pozrite si, či v poslednej dobe menila poplatky.


 
Zdroj: 365.bank, Foto: 365.bank