ČSOB - Sadzobník poplatkov - zmeny od 1.4.2012

ČSOB ČSOB
Autor: redakcia Banky.sk
30.03.2012 (15:30)

ČSOB zverejnila nový sadzobník poplatkov platný od 1.4.2012. Zmien nie je veľa, týkajú sa najmä hotovostných platobných operácií, platobných kariet a balíkov služieb.

Hotovostné platobné operácie
Spracovnanie a prevod hotovosti na účet vedený v ČSOB ČR 5 EUR (predtým 3,30 EUR).
Výber hotovosti z bežného účtu vedeného v ČSOB ČR 5 EUR (predtým 2,50 EUR).

Platobné karty
Za vydanie náhradnej karty v prípade zmeny mena držiteľa karty, poškodenia karty, zmeny image obrázka na už vydanej karte zaplatíte 5 EUR. Predtým bol tento poplatok pri indentovanej karte 7,20 EUR a embosovanej 19,80 EUR.
POZOR, v prípade straty alebo krádeže zaplatíte poplatok 7,20 EUR resp. 19,80 EUR.

Balíky služieb
ČSOB pozmenila podmienky, ktoré musíte splniť, ak chcete získať zľavu D pri balíku služieb ČSOB Pohoda:
Balík služieb ČSOB Pohoda využívate so zľavou v nasledujúcom kalendárnom mesiaci, ak súčasne spĺňate nasledovné podmienky:
a) ste majiteľom balíka služieb ČSOB Pohoda a zároveň ste štatutárnym orgánom, resp. členom štatutárneho orgánu právnickej osoby alebo ste fyzickou osobou – podnikateľom, ktorá má balík produktov a služieb ČSOB Podnikateľské konto PLUS alebo ČSOB Podnikateľské konto ELEKTRON
b) zároveň priemerný mesačný zostatok vášho podnikateľského účtu je vo výške minimálne 3 000 €, alebo je poskytnutý a súčasne aj čerpaný úver typu: ČSOB Rýchly podnikateľský úver, ČSOB Úver pre zdravotníkov, Express úver pre slobodné povolania, Povolené prečerpanie účtu s pravidelnými splátkami, Povolené prečerpanie, Kontokorentný úver.

Odporúčame:
Zdroj: ČSOB, Foto: redakcia