Sadzobník poplatkov ČSOB - zmeny od 1.7.2011

Autor: BANKY .sk
01.07.2011 (09:00)

V novom sadzobníku poplatkov ČSOB upravuje podmienky pre získanie balíka zadarmo a predaj kvalifikovaných certifikátov.


BALÍKY SLUŽIEB, BEŽNÉ A VKLADOVÉ ÚČTY
Balík služieb ČSOB POHODA môžete mať teraz zvýhodnený:
  • ak kreditný obrat bežného účtu dosahuje min. 400 € mesačne (bez platobných operácií medzi vlastnými účtami navzájom), je zrealizovaná jedna platba na základe súhlasu s inkasom (okrem inkasným spôsobom dohodnutého splácania úverov) a zároveň jedna platba na základe trvalého príkazu na úhradu a priemerný mesačný zostatok vášho bežného účtu je minimálne 300 € v aktuálnom mesiaci, tak poplatok za balík v nasledujúcom mesiaci bude zvýhodnený.
alebo
  • ak ste majiteľom balíka služieb ČSOB Pohoda a zároveň ste štatutárnym orgánom, resp. členom štatutárneho orgánu právnickej osoby alebo ste fyzickou osobou – podnikateľom, ktorá má balík produktov a služieb pre podnikateľov a municipality s priemerným mesačným zostatkom minimálne vo výške 3 000 €, tak mesačný poplatok za balík služieb ČSOB Pohoda v nasledujúcom mesiaci neplatíte.

ELEKTRONICKÉ BANKOVNÍCTVO

S účinnosťou od 1.7. 2011 banka pozastavuje predaj kvalifikovaných certifikátov verejnosti a vydávanie týchto certifikátov klientom. Klienti, ktorí kvalifikovaný certifikát vlastnia, si ho môžu obnoviť cez služby elektronického bankovníctva: ČSOB Internetbanking 24, ČSOB Business Banking Lite alebo ČSOB Business Banking 24.

ČSOB Sadzobník poplatkov
Zmeny v sadzobníkoch iných bánk
ČSOB na BANKY.sk

Zdroj: ČSOB,