Tatra banka predĺžila na kreditkách bezúročné obdobie

07.03.2012 (14:45)

Peniaze zdarma môžete teraz v Tatra banke využívať počas nákupov a cestovania pri karte Visa štandard 47 dní a pri Visa zlatá až 51 dní.  
 
Tatra banka predlžuje bezúročné obdobie pri kreditnej karte Visa štandard zo 40 dní na 47 a pri kreditnej karte Visa zlatá zo 40 dní až na 51. Ak prostriedky čerpané kartou uhradí klient v plnej výške do dátumu splatnosti, úrok za ich poskytnutie mu Tatra banka nebude účtovať.

Kreditné karty od Tatra banky v sebe spájajú aj tieto výnimočné výhody:

• nulový poplatok
už pri dosiahnutí mesačného objemu platieb vo výške 150 EUR (Visa štandard) alebo 500 EUR (Visa zlatá) získa klient 50 % zľavu a pri objeme 300 EUR (Visa štandard) alebo 1 000 EUR (Visa zlatá) až 100 % zľavu z mesačného poplatku za kartu.

• výhodné cestovné poistenie
na neočakávané situácie, ako sú návšteva lekára, právna pomoc, strata batožiny, meškanie letu, môžu klienti jednoducho pripraviť seba aj svojich blízkych zakúpením si výhodného cestovného poistenia k svojej kreditnej karte. Individuálne cestovné poistenie môžu klienti využiť v Tatra banke už od 23,90 EUR a rodinné už od 47,80 EUR ročne.

• bezkontaktná technológia
súčasťou každej kreditnej karty od Tatra banky je bezpečná technológia, vďaka ktorej môžu klienti bezkontaktne platiť za nákupy do 20 EUR až 7-krát rýchlejšie ako klasickou kartou. 

• bezpečnosť a kontrola
s bezplatnou službou b-mail majú klienti dokonalý prehľad o transakciách realizovaných svojou kreditnou kartou. O každom nákupe sú informovaní prostredníctvom zaslanej SMS alebo e-mailu. Rovnako nájdu každú transakciu prehľadne zaznamenanú v Internet bankingu.

• rozšírená ochrana
držitelia kreditných kariet od Tatra banky môžu kreditnú kartu používať bez akýchkoľvek obáv z prípadného zneužitia. V prípade včasného nahlásenia straty/krádeže karty je totiž v Tatra banke zodpovednosť za škodu vo výške 100 EUR znížená na 0 EUR. 

Pozri si tiež:
Bezkontakné platby sú stále populárnejšie 
mBank ponúka cestovné poistenie k platobnej karte
Tatra banka znižuje úroky na viazaných peniazoch a zdražuje hypotéky 

Zdroj: Tatra banka,