Sadzobník poplatkov VÚB banka – zmeny od 1.6.2013

VÚB banka VÚB banka
Autor: redakcia BANKY.sk
05.06.2013 (10:40)

V novom sadzobníku VÚB banky nájdete zmeny v bežných účtoch, úveroch, debetných kartách a v službách za elektonické bankovníctvo.

Platobný styk:

VÚB banka naďalej nebude vyberať poplatok za vklad hotovosti na účet. Týka sa to aj vkladu mincí.

Úvery:

VÚB banka od 1.6.2013 pri všetkých úveroch (spotrebné úvery - flexipôžičky, Hypotéky, úvery zabezpečené nehnuteľnosťou - flexihypotéky) nebude účtovať poplatok za vedenie úverového účtu.

Účty a balíky služieb:

VÚB banka pri bežných účtoch (pozor, netýka sa to Flexiúčtov) v € a v cudzích menách zvýšila poplatok za vedenie účtu na 2,50 €/ mesiac (predtým 2,00 €/ mesiac).

Pri účtoch VÚB banka zaviedla jednotné používanie služby Nonstop Banking (služba KONTAKT/ Mobil banking/ Internet banking Plus/ Mobil banking/, ktorej cena je bezplatná (/ mesiac).

V cene Flexiúčtu boli doteraz zahrnuté aj poplatky za štandardné tuzemské platby, realizované cez internet banking. Odteraz už nie sú zahrnuté v cene konta, ale môžete si ich navoliť v základnej ponuke produktov. Pokiaľ si jednorázové online platby nezvolíte, VÚB banka vám každú online platbu bude spoplatňovať.

VÚB banka zaviedla používanie nových služieb Nonstop Banking prostredníctvom nových aplikácií. Služba zahŕňa:
  • zriadenie/vedenie/zrušenie Nonstop Bankingu bezplatne
  • Vydanie/znovuvydanie PIN a hesla do Nonstop Banking bezplatne
  • SMS autorizácia bezplatne
  • Zaslanie SMS správ (upozornenie o pohybe na účte, o zmene zostatku, o použití platobnej karty, zaslanie zostatku na účte, zasielanie kurzového lístka, zasielanie pohybov na účte) 0,05 €/ SMS
  • Zasielanie SMS o prihlásení do Nonstop Banking bezplatne
  • Poplatok za zriadenie služby VIAMO 0,01 EUR
Pri debetných kartách Bratislavská mestská karta a Zlatá karta VISA, VÚB banka zrušila poplatky za výber hotovosti platobnou kartou z bankomatu na Slovensku a v zahraničí (vydanou v cene Účtov pre mladých).
 
Odporúčame:
Zdroj: VÚB banka, Foto: Ivan Sedlák