Zmeny v sadzobníku poplatkov VÚB banky od 23.5.2015

Autor: Nina Kusá
26.05.2015 (09:00)

V novom Dodatku k Sadzobníku poplatkov nastali zmeny týkajúce sa balíkov služieb a bežných účtov.

VÚB banka k Cenníku služieb platného od 1. februára 2015 pridala Dodatok č. 2, ktorý už nadobudol svoju platnosť.

VÚB kontá

Od 23.5.2015 banka nepredáva svoje Flexiúčty, ktoré boli rozdelené do 7 cenových pásem. V závislosti od výšky mesačného poplatku sa ku kontu menil rozličný počet zahrnutých služieb. Klienti, ktorí majú v súčasnosti zriadený Flexiúčet, majú možnosť kedykoľvek ho zmeniť na nový VÚB Účet. Stačí navštíviť ktorúkoľvek pobočku VÚB banky alebo o zmenu požiadať cez Kontaktné centrum. Od nasledujúceho mesiaca nabehne nový účet, samozrejme s rovnakým číslom. Na výber máte 2 nové kontá: VÚB Účet a VÚB Účet Magnifica.
novinka PB

VÚB Účet

VÚB Účet je moderný a flexibilný typ bankového konta. V rámci účtu sú predvolené produkty a služby. Zloženie účtu je možné kedykoľvek upraviť a ľubovoľne nakombinovať podľa potrieb. Navyše, ak ho využívate aktívne a zároveň využívate i iné produkty VÚB banky, odmenia vás za vernosť zľavou z poplatku. Základný mesačný poplatok VÚB Účtu je 6,00 € pri úrokovej sadzbe 0,01 % p.a.

VÚB Účet Magnifica

VÚB Účet Magnifica je typ moderného účtu, ktorý je určený pre tých najnáročnejších klientov. Podobne ako v predchádzajúcom účte, sú v rámci neho predvolené produkty a služby. Zloženie účtu je možné kedykoľvek upraviť a ľubovoľne nakombinovať podľa potrieb. S tým, že narozdiel od VÚB Účtu máte na výber viac produktov z rozšírenej ponuky v konte. Rovnako vás odmenia za vernosť zľavou z poplatku pri aktívnom využívaní konta i iných produktov VÚB banky. Základný mesačný poplatok VÚB Účtu Magnifica je 9,00 € pri úrokovej sadzbe 0,01 % p.a.

VUB   

Neprehliadnite 
 Porovnanie bežných účtov a balíkov služieb
 Online poradňa "Ako výhodne sporiť a investovať"
 Pozrite si aktuálne bankové lákadlá

Zdroj: VÚB banka, Foto: Ivan Sedlák