Hypotekárna jar 2016

Autor: Jana Sedláková
23.02.2016 (15:30)

Aktuálne informácie o hypotékach vám budeme prinášať počas celého mesiaca. Sledujte nás!

Ako to už býva zvykom, jar patrí hypotékam. Môže sa zdať, že za tie roky sme už napísali o hypotékach všetko. Každý rok však pribúdajú zmeny a novinky na hypotekárnom trhu a my máme stále dosť zaujímavých tém.

Počas nasledujúceho mesiaca môžete využiť našu hypotekárnu poradňu, v ktorej vám bude na všetky vaše otázky odpovedať Martin Laššo, špecialista na úvery na bývanie z mBank. V hypotekárnej poradni sa dozviete, ako postupovať pri refinancovaní, na čo si máte dávať pozor, keď žiadate o hypotekárny úver, či aké poplatky sú spojené s hypotékou.

Porovnajte si aktuálne sadzby úrokov na hypotekárnych úveroch


Ponúkneme vám aj sériu článkov, ktoré pripravila úspešná hypotekárna poradkyňa Ing. Karin Gronová. Vysvetlí vám, na akú nehnuteľnosť vám banka hypotéku neposkytne, ako je to s úverovým registrom, či kúpiť alebo nekúpiť nehnuteľnosť, na ktorej je uvalená exekúcia. Venovať sa bude aj príjmu, ako ho posudzujú banky.

Všetko o hypotékach pre mladých


Počas celého roka sledujeme zľavy z poplatkov a výhodné úroky na hypotékach, ktoré pripravujú banky pre klientov. Dozviete sa aj podmienky, ktoré musíte splniť, aby ste zľavu mohli využiť. Určite sledujte prehľad týchto zliav, ušetriť môžete až stovky eur.

Neprehliadnite Zároveň vám dávame do pozornosti aj články, ktoré sme na tému hypotéky zverejnili minulý rok a stále sú aktuálne. Nájdete medzi nimi napríklad návod, ako treba postupovať pri refinancovaní, aké príjmy vám banka uzná pri žiadosti o hypotéku, čo robiť v prípade ak sa rozvádzate a máte hypotéku alebo ste hypotekárny úver zdedili.


Foto: redakcia