Zmeny v sadzobníku poplatkov VÚB banky - 1.2.2015 + 23.2.2015

Autor: Jana Sedláková
13.02.2015 (11:30)

V novom sadzobníku poplatkov VÚB banky je niekoľko zmien týkajúcich sa balíkov služieb a platobných operácií. Prinášame vám ich prehľad vybraných zmien.

Flexiúčty

Tí, ktorí majú Flexiúčet v cenovej hladine od 5 € mesačne, si ponovom môžu vybrať z rozšírenej ponuky služieb aj službu "vedenie kreditnej karty Blue od American Express". Naopak, z rozšírenej ponuky služieb vypadla služba "cestovné poistenie".

Účty pre mladých

Zvyšuje sa mesačný poplatok za Start konto pre neštudentov (od 15 do 24 rokov) na 2 €. (Predtým Start konto bolo za poplatok 1,5 €.)

Zvyšuje sa mesačný poplatok za účet Start Generation (od 25 do 26 rokov) na 2 €. (Predtým Start Generation bol za poplatok 1 €.)

V cene konta Start Junior (od 8 do 14 rokov) a v Start konte je ponovom zahrnutá aj služba "prvý vklad v hotovosti v pobočke".

Účet pre seniorov

Zvyšuje sa mesačný poplatok za vedenie účtu pre seniorov na 0,95 €. (Predtým VÚB Senior bol za poplatok 0,59 €.)

Vkladné knižky

Znižuje sa poplatok za "zrušenie vkladnej knižky" z 5 € na 3 €.

Platobný styk

Odoslané jednorázové platby, trvalé príkazy, inkasá a urgentné prevody v rámci VÚB zadané elektronicky sú spoplatnené 0,22 €. (Predtým odoslané platby boli za poplatok 0,19 €.)

Debetné platobné karty

VÚB banka už neponúka kartu Maestro. V ponuke však ostáva Maestro Dobrý Anjel.

Platba kartou u obchodníka a dobitie kariet mobilných operátorov (pokiaľ tieto platby nemáte zahrnuté v balíku službieb) je za poplatok 0,22 € (Predtým 0,15 €.)

Flexihypotéky

Doteraz klienti za zmenu v úverovej zmluve, ktorá nepodliehala schváleniu, platili poplatok 110 €. Ponovom za všetky zmeny si VÚB banka účtuje jednotný poplatok 150 €. Pokiaľ budete potrebovať vyčísliť zostatok svojej hypotéky, pripravte sa na poplatok 50 €.
Neprehliadnite
Zdroj: VÚB banka, Foto: Ivan Sedlák