Získať kreditnú kartu je teraz ešte výhodnejšie

03.03.2011 (14:15)

Klienti tak majú možnosť získať kreditnú kartu bez návštevy pobočky, v priebehu niekoľkých dní.

Rýchlo a pohodlne
Proces vybavenia kreditnej karty je veľmi rýchly a pohodlný. Stačí sa prihlásiť do internetbankingu, v sekcii „Vybavte si online“ zadať požiadavku, a nová karta bude klientom doručená do niekoľkých dní. „Slovenská sporiteľňa ako jeden z najväčších vydavateľov platobných kariet sa svojim klientom snaží prinášať neustále nové, rýchle a efektívne možnosti využívania bankových služieb. Keďže naši klienti čoraz častejšie využívajú internetbanking aj na získanie rôznych bankových produktov, rozhodli sme sa rozšíriť ponuku aj o kreditné karty“, vysvetľuje Milan Bednár, vedúci oddelenia kariet Slovenskej sporiteľne.

Jednorazová zľava 20 eur

Slovenská sporiteľňa ponúka klientom, ktorí využívajú kreditné karty, viacero výhod. Klienti, ktorí v marci požiadajú o kreditnú kartu, majú po jej aktivácií možnosť v rovnakom mesiaci využiť darčekovú poukážku v hodnote 20 eur pri nákupe akéhokoľvek tovaru v jednej zo šiestich predajní spoločnosti EURONICS TPD na celom Slovensku. Ďalšie výhody získajú majitelia kreditných kariet aj vďaka programu Sphere, ktorý im umožňuje uplatniť si zľavu až do výšky 30 % u viac ako 8 tisíc obchodníkov na Slovensku a v Českej republike.

Banka vracia aj poplatky

Klienti, ktorí aktívne využívajú embosované kreditné karty, vďaka novému vernostnému programu Slovenskej sporiteľne neplatia žiadne ročné poplatky. V prípade karty VISA CLASSIC stačí ročne zrealizovať platby vo výške 3 tisíc eur, u karty VISA GOLD vo výške 6 tisíc eur.

Prečo sa oplatí mať kreditnú kartu?
Poskytne vám finančnú nezávislosť – kreditný limit až do výšky 26 400 eur môžete využiť aj v neočakávaných situáciách. Získate flexibilitu v splácaní dlžnej sumy, to znamená, že sami rozhodujete o dátume a výške splátky. Podmienkou je splatiť aspoň 5 % z čerpanej sumy, minimálne 15 eur do dňa splatnosti, ktorým je 15. deň v mesiaci. Získate atraktívne zľavy prostredníctvom programu Sphere.
Umožní vám kontrolu nad výdavkami prostredníctvom internetbankingu a vo viac ako 700 bankomatoch Slovenskej sporiteľne.

Požiadať môžete aj o dodatkovú kartu pre svojich blízkych.
Zdroj: Slovenská sporiteľňa,