Finančná poradňa

30.05.2018 (13:50)

V online úverovej poradni na vaše otázky odpovedá Soňa Holíková, produktová manažérka mBank úverov na bývanie . Pýtajte sa, čo vás zaujíma, do 7. júna 2018.



Dnešná otázka znie: Chcela by som sa informovať ohľadom bezúčelovej hypotéky. Aké sú podmienky pri bezúčelovej hypotéke v hodnote výšky 50 000 eur?


Na vybavenie tzv. americkej hypotéky stačí naozaj málo. O úver môžete požiadať, pokiaľ ste fyzická osoba staršia ako 18 rokov, spôsobilá na právne úkony a máte stály zdroj príjmov.

Je potrebné nechať si vyhotoviť znalecký posudok, ktorý banka akceptuje ako zabezpečenie. V tomto prípade máte možnosť požiadať o úver až do výšky 75% z hodnoty zabezpečenia. Potom už len informatívne uvediete účel úveru, ktorý nemôže slúžiť na podnikanie. Ak budú všetky podklady v poriadku, môžete sa rýchlo tešiť z finančných prostriedkov.

V mBank počítajte s tým, že v porovnaní s konkurenciou budete mať minimálne alebo vo väčšine prípadov žiadne poplatky. Dôležitá je samozrejme aj úroková sadzba. Aj tu mBank ponúka výhodné a transparentné podmienky. Výhodou mHypotéky je skvelý úrok.

O mHypotéku môžete požiadať na ktorejkoľvek pobočke mBank. Stačí si so sebou priniesť občiansky preukaz a my vám pripravíme ponuku šitú na mieru a vypočítame výšku mesačnej splátky.

 

Zdroj: mBank, Foto: mBank