Banky ponúkajú na Valentína špeciálne karty

Autor: Andrej Dorič
10.02.2012 (14:30)

 
  Slovenskej sporiteľňa ku Dňu zaľúbených ponúka možnosť navrhnúť si vlastný dizajn platobnej karty bez poplatku. Na kartu si môžete vybrať motívy z vlastnej produkcie či z galérie banky. Ponuka platí od 13. až do konca februára.

Slovenskej sporiteľňa vydáva platobné karty s vlastným dizajnom klienta už viac ako štyri roky. Dodnes využilo službu vlastná karta tisíce klientov. „Rozhodli sme sa dať možnosť našim klientom vybočiť z bežnej rutiny a na svoju platobnú kartu si dať motív podľa vlastného výberu bez poplatku. Predpokladáme, že najviac nových kariet s vlastným dizajnom bude spojených práve s obrázkom milovanej osoby. Podľa nás je to zaujímavý spôsob prejavenia náklonnosti, ktorý poteší obidve strany – tak držiteľa karty ako aj toho, na koho pri jej vytváraní pamätal,“ povedal Milan Bednár, vedúci oddelenia kartových produktov Slovenskej sporiteľne. 

Navrhnúť si dizajn vlastnú karty je možné na www.vlastnakarta.sk alebo v ktorejkoľvek pobočke Slovenskej sporiteľne od 13. až do 29. februára 2012. Viac informácií na linke Sporotel 0850 111 888 alebo na 0910 111 888. Navrhnutý vlastný dizajn karty je možné zachovať aj pri jej opätovnom vydaní.
Obľúbenosť a frekvencia používania platobných kariet na Slovensku z roka na rok rastie. Svedčia o tom aj údaje ku koncu roka 2011:
  • o klienti Slovenskej sporiteľne mali k dispozícii viac ako 1,3 milióna platobných kariet,
  • o v roku 2011 vykonali klienti Slovenskej sporiteľne vyše 75 miliónov transakcií platobnými kartami,
  • o 11 % nárast počtu transakcií platobnými kartami v porovnaní s predošlým rokom,
  • o v roku 2011 vykonali klienti transakcie platobnými kartami Slovenskej sporiteľne v celkovom objeme 4,8 miliardy eur,
  • o 6,4 % nárast objemu transakcií platobnými kartami v porovnaní s predošlým rokom,
  • o v roku 2011 odmenila banka klientov za platby kartou sumou viac ako 2,2 milióna eur.

UniCredit banka zase ponúka valentínsku darčekovú kartu, ktorá je vo forme embosovanej medzinárodnej debetnej platobnej karty. Získať ju môžete v limitovanej edícii s kreditom 25 eur a s 50 % zľavou z jednorázového poplatku, ktorý je 6 eur za vydanie karty.

Ku karte si môžete vybrať zo šiestich exkluzívnych balení. Darčeková karta je s predplateným kreditom 50 alebo 100 eur. Kartu dostanete na počkanie v ktorejkoľvek pobočke a bez nutnosti byť klientom UniCredit Banky. Ponuka platí do 14. februára 2012.

Pozrite si tiež:
Zo zahraničia sa ku platobnej karte nedostanete ľahko 
J&T BANKA ponúka novú platobnú kartu pre golfistov 
Platby v cudzine kreditkou sú lacnejšie, výbery nie 
Zdroj: Slovenská sporiteľňa, UniCredit Bank, Foto: Slovenská sporiteľňa