J&T banka rozširuje portfólio produktov

11.04.2012 (15:30)

J&T banka zvýšila úrokovú sadzbu na termínovanom vklade a ponúka nový vkladový účet.  
 
J&T banka zvýšila od 10. apríla úrokovú sadzbu na ročnom termínovanom vklade z 3,4% p.a. na 3,6% p.a. "Klient okrem najvyššej úrokovej sadzby získava aj hodnotné benefity vo forme obľúbených pobytov, ako aj spotrebného tovaru, pričom tieto benefity môže čerpať tak počas, ako aj po uplynutí viazanosti vkladu," dodáva Nikol Kubaská hovorkyňa banky. Založenie a vedenie bežného účtu je pre klientov J&T banky bezplatné.

Ďalšia novinka, ktorá rozširuje portfólio produktov J&T banky je vkladový účet s trojmesačnou výpovednou lehotou. Výška vstupnej investície sa pohybuje od 3 tisíc EUR pre súčasných klientov a od 10 tisíc EUR pre nových klientov. 

K úrokovej sadzbe 2,7% p.a. patrí aj mimoriadny úrok 0,1% p.a. v podobe benefitov klubu MAGNUS. Výpoveď možno zadať najskôr po uplynutí 3 mesiacov od založenia vkladu, neskôr kedykoľvek.


„J&T banka si buduje stabilnú základňu klientov, ktorí majú v prvom rade záujem o dlhodobú správu majetku a investovanie svojich prostriedkov. Najvyššou sadzbou na trhu na ročných vkladoch a našim unikátnym vernostným systémom takto odmeňujeme práve ich, "  dodáva Andrej Zaťko, riaditeľ obchodného tímu a člen predstavenstva J&T banky. 

Pre klientov, ktorí pre svoje plány do budúcna svoje dlhodobé úspory nechcú viazať na dlhšie obdobie, prináša  J&T banka  vklad s trojmesačnou výpovednou lehotou. "Zo skúseností našich klientov vieme, že práve takáto lehota je dostatočná na naplánovanie si svojej spotreby a vklady aj tak dokážu nosiť zaujímavý výnos," dodáva Kubaská.  Zriadenie, vedenie a zrušenie tohto účtu je bez poplatkov. Okrem toho, banka ponúka klientom vedenie bežného účtu zdarma.

J&T banka prináša pri depozitách s viazanosťou od jedného roka možnosť zvýšenia mimoriadneho úroku. Pri termínovanom vklade na 1 rok si klient môže zvýšiť mimoriadny úrok až na 0,6% p.a.

„Klient má možnosť rozhodnúť sa, v akej miere si chce užívať benefity, pričom si môže vybrať vyššiu „benefitnú“ časť úroku termínovaného vkladu, vysvetľuje  obchodná riaditeľka pre segment Komfort a prémiového bankovníctva Anna Macaláková.   Vo vernostnom systéme Magnus v súčasnosti už môžu klienti využívať viac ako 450 exkluzívnych ponúk.

„Klienti vnímajú, že bony v benefitnom systéme majú pre nich reálne vyššiu hodnotu, ako keď si ich vyplatia vo forme úroku práve vďaka najvýhodnejším a bezkonkurenčným cenám benefitov, ktoré klub Magnus klientom ponúka,“ doplnila Anna Macaláková. 

Pozrite si tiež:
Banky sa hrajú s úrokmi 
J&T Banke narástol počet klientov aj zisk 
Obchod za päť biliónov dolárov denne
Zdroj: J&T BANKA,