Business culinarium
Bratislavská reštaurácia Liviano je už desať rokov pojmom a stabilnou hviezdou medzi najlepšími reštauráciami nielen Slovensku, ale aj v celej Európe- veď je držiteľom ocenenia "101 najlepších reštaurácií" od Daily Meal.Za úspechy vďačí nielen príjemnej atmosfére, skvelej obsluhe, ale aj jedlu, ktoré je vždy nadčasové a lahodiace všetkým chuťovým bunkám. My sme si v spolupráci so šéfkuchárom Liviano pre vás pripravili niekoľko receptov, ktoré si môžete vyskúšať aj doma a zažiť tak chuť tohto miesta na vlastnej koži. A ak sa vám nechce variť, viete, kde sa vždy skvelo najete - no predsa v Liviane!
Hovädzí tatarák s nakladanými horčičnými semienkami a sušeným vaječným žĺtkom
Roláda z prepeličky a foie gras, pečená foie gras, jablko a omáčka z čiernej bazy
Prepelička je lahodné mäsko je vyhľadávaná delikatesa, ktorá má lahodnú chuť a navyše obsahuje minimum tuku. Keď sa obohatí s foie gras, je sa veru na čo tešiť. Vychutnajte si ju vo variácii na spôsob reštaurácie Liviano. Túto chuť si jednoducho zamilujete.
Dukátové buchtičky, vanilková pena, zmrzlina z hnedého masla
Náročný meeting, či priveľa mailov? Vráťte sa do detstva s pochúťkou, ktorá vám vyčaruje úsmev na tvári. Jemné pečivo buchtičiek poláska a dušu zahreje vanilková pena. Ideálne jedlo na sychravý zimný deň.
