Tatra banka vám vydá kartu na počkanie

16.04.2012 (16:00)

 Tatra banka prináša pre klientov aj nový dizajn debetných kariet.
 
Tatra banka ako prvá banka na Slovensku prináša inovatívnu službu Karta na počkanie. "To znamená, že každú novú aj náhradnú kartu Visa Electron vydávame klientovi spolu s PIN kódom na počkanie priamo v pobočke banky," vysvetľuje Marína Smolková, hovorkyňa banky.

Služba Karta na počkanie sa aktuálne týka všetkých debetných kariet Visa Electron vydaných k bežnému účtu fyzickej osoby. Hlavnou výhodou pre klienta je, že pri kúpe balíka služieb odíde z banky už pri prvej návšteve s plne funkčným účtom s platobnou kartou. Rovnako, ak klient kartu stratí alebo sa mu poškodí, náhradnú dostane na počkanie v pobočke a nemusí už na ňu čakať, často až do 10 dní.

Tatra banka prináša pre klientov aj nový dizajn debetných kariet, ktoré vznikli v spolupráci so spoločnosťami Warner Bros. a Quiksilver Europe. "Pre veľký záujem zo strany klientov prinášame už po druhýkrát v spolupráci so spoločnosťou Warner Bros dizajny venované kresleným hrdinom – Tweetymu a Batmanovi, " dodáva Smolková.  Karty získajú deti vo veku od 6 do 15 rokov.

Pre tínedžerov a študentov vo veku 15 až 26 rokov má tatra banka 4 štýlové dizajny Roxy a Quiksilver.
Ostatných klientov čaká v pobočkách Tatra banky nový metalický dizajn venovaný významnému
slovenskému básnikovi P. O. Hviezdoslavovi.

Karty s vlastným dizajnom si môžete objednať aj v Slovenskej sporiteľni či ČSOB banke.

Pozrite si tiež:
Banky ponúkajú na Valentína špeciálne karty
Karty s vlastným dizajnom sú populárne 
Banku prezrádza aj dizajn karty 
Zdroj: Tatra banka, Foto: redakcia