J&T BANKA ponúka klientom unikátnu platobnú kartu

05.09.2012 (13:00)

Nová karta je určená privátnym klientom banky a prináša okrem jedinečného dizajnu aj nadštandardné služby ako J&T Concierge, či cestovné poistenie J&T Exclusive.
 

 
J&T BANKA uvádza na slovenský a český trh unikátnu embosovanú platobnú kartu MasterCard Black Crystal so vsadenými krištáľmi SWAROVSKI® ELEMENTS. Nová karta je určená privátnym klientom banky a prináša okrem jedinečného dizajnu aj nadštandardné služby ako J&T Concierge, či cestovné poistenie J&T Exclusive. Black Crystal je medzinárodná čipová platobná karta s platnosťou 3 roky, plne akceptovaná v bankomatoch a u obchodníkov označených logom MasterCard.

„Privátne bankovníctvo je predovšetkým o unikátnych produktoch, zaujímavých investíciách a nadštandardných službách. Som preto veľmi rád, že ako prví na Slovensku a v Čechách ponúkame svojim klientom absolútne ojedinelú platobnú kartu s krištáľmi SWAROVSKI® ELEMENTS,“ komentuje novú kartu Andrej Zaťko, riaditeľ privátneho bankovníctva J&T BANKY.

Majiteľ karty je oprávnený využívať nadštandardné služby akými sú J&T Concierge, ktorá poskytuje servis v oblasti cestovania, nakupovania či lifestyle manažmentu a cestovné poistenie J&T Exclusive, vytvorené v spolupráci s poisťovňou Generali Slovensko. Jeho výhodou je okrem nadštandardných poistných súm a celosvetového krytia tiež možnosť pripoistenia až 5 osôb, na ktoré sa poistenie vzťahuje v plnej výške a bez nutnosti cestovania s majiteľom karty.

S novou platobnou kartou Black Crystal je spojené členstvo v programe International Airline Passengers Association (IAPA), ktorý je celosvetovým programom poskytujúcim medzinárodné služby a výhody pre cestujúcich, ako napríklad zľavy v hoteloch, či autopožičovniach, alebo zabezpečenie batožiny a kľúčov. Majiteľ karty je oprávnený využívať zľavy na služby VIP Service Club CONTINENTAL na Letisku Praha, ktorý ponúka okamžité a privátne vybavenie cestujúceho ako aj batožiny bez čakania, vstup do salónika, detský kútik, odvoz limuzínou s osobným vodičom a podobne.

Na kartu Black Crystal je automaticky naviazané aj členstvo v programe Priority Pass, ktorý umožňuje prístup do viac ako 600 VIP salónikov na medzinárodných letiskách po celom svete bez ohľadu na leteckú spoločnosť, triedu a letenky. V prípade zrušenia či zmeškania letu teda môžete využiť komfortné zázemie ako na prácu, tak aj na odpočinok. 

Neprehliadnite:
Zaslúžia si bohatí svoj majetok?
Platba kartou do zahraničia je lacnejšia
Druhá karta k účtu či balíku nie je zadarmo
Zdroj: J&T BANKA, Foto: J&T BANKA